Loading Events

« All Events

Dykutfärd från Bua Hamn 2024-07-20

20 July, 08:00 - 17:00

1 100.00kr
Dykutflykt Bua Hamn är strategiskt beläget, endast 2,5 mil från Varberg och 6 mil från Göteborg. Området erbjuder vackra promenadslingor och stränder, vilket ger de som inte dyker möjlighet att njuta av klippor eller sandstränder. För de som kommer med husvagn eller bil finns bekväma parkeringsmöjligheter nära dykbåtarna. Dessutom finns ett nytt och modernt servicehus för besökarnas bekvämlighet.

 Allmän information om att dyka i Bua

Bua Hamn

Samling Kl: 8.00 Gemensam lastning av dykutrustning på båten.

Du dyker under eget ansvar.

Vi kommer att göra två dyk. Vi bestämmer dykplats beroende på väder och status.

Anmälan senast enligt event.

Kostnad 1100 kr/person Max 12 dykare.

OBS! Om du inte har egen dykutrustning har du möjlighet att hyra hos oss. Tänk på att boka dykutrustning tidigt för att säkerställa att du få den utrustningen som krävs för dina dyk.

Länk : Hyra Dykutrustning hos DIVERS.se

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Dykutfärd från Bua Hamn 2024-07-20
Dykutflykter är till för alla dykare. Oavsett tidigare erfaenheter så vill vi ge alla möjlighet att uppleva dykning på västkusten. DIVERS.se ska främja dykningen och göra dykningen mer tillgänglig. Att hänga med på en dykutflykt med oss ger dig möjligheten att umgås med andra som har samma intresse samt att fräscha upp dina kunskaper och att skaffa dig nya erfarenheter. Dykning är en sport som kräver aktivtutövande för att kunskaperna ska hållas färska och för att du ska känna dig säker under vattnet. Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med sitt nya intresse som nycertifierad dykare. Därför erbjuder vi att alla kan hänga med oss på våra dykutfärder! Vi arrangerar dykutfärder runt om i Hallands län. Hos DIVERS.se finns det helt enkelt ingen ursäkt att lägga dykmasken på hyllan efter utbildningen. Hos oss är alla välkomna, om du inte har egen dykutrustning har du möjlighet att hyra hos oss.
1 100.00 kr
12 available

Details

Date:
20 July
Time:
08:00 - 17:00
Cost:
1 100.00kr
Event Category:
Event Tags:

Venue

Bua Hamn
Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0