Scubapro DELTA 5 mm BOOT/STÖVEL

699 kr

SKU: 57.138 Categories: , , , Brand:

Description

Scubapro DELTA 5 mm BOOT/STÖVEL

Scubapro Delta 5.0 mm är en flexibel stövel som erbjuder en hel del skydd och komfort, inte bara när du dyker i kallt vatten utan även om du gå på steniga stränder. Den inre  delen av stöveln främjar komforten och håller värmen. Scubapro Delta Boots är gjord i 5 mm tjockt neopren Scubapro X-foam material. Bootsen är tillräckligt varma att ha på sommaren. De är  tåliga mot mindre hål och lätt att ta av och på sig med hjälp av en dragkedja.

Scubapro Delta 5.0 mm Boots/stövel är en toppsäljare! Den är varm och flexibel och har en räfflad sula med bra grepp. Den långa dragkedjan uppför fotleden gör det enkelt att ta på och av. Den har bra passform för en bekväma och krampfria dyk.

  • 5 mm N2S (Nylon 2 Sides) konstruktion ger komfort och hållbarhet
  • Robust yttersula och gummerad räffling ger utmärkt skydd på land och på botten och öka komforten när du korsar steniga stränder.
  • Förstärkt tå och häl förlänger livslängden.
  • Tillverkad av X-Foam, en petroleumfri, kalksten neopren

 

DELTA Scubapro Delta 5.0 mm är en flexibel stövel som erbjuder en hel del skydd och komfort, inte bara när du dyker i kallt vatten utan även om du gå på steniga stränder. Den inre  delen av stöveln främjar komforten och håller värmen. Scubapro Delta Boots är gjord i 5 mm tjockt neopren Scubapro X-foam material. Bootsen är tillräckligt varma att ha på sommaren. De är  tåliga mot mindre hål och lätt att ta av och på sig med hjälp av en dragkedja. DIVERS.se

Additional information

Storlek

3XS, 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0