Scubapro Go Fin Travel Ultralätta fenor

895 kr

Description

GO FIN TRAVEL

 

GO Traveling, GO Dykning, GO Snorkling – med GO fenor

Passar även utmärkt till Barn!

Som namnet indikerar är Scubapro GO en fena att resa med. Den här helt nya GO är lätt och praktiskt taget oförstörbar. Den utbytbara självjusterbara bungee-hälremmen möjliggör en mångsidig passform. Hälremmen är också lätt att ta på och av och den passar bekvämt mot en bar häl om du väljer att vara barfota när du dyker. För den dykaren som föredra att använda en neopren strumpa för lite extra fotskydd i fenan fungera det alldeles utmärkt också. Den är också utformad för att passa lätt i ditt resebagage, vilket gör den till den perfekt fena för dykare och snorklare som gillar att resa runt i världen. En lätt konstruktion ökar bekvämligheten vid dykning och komforten i vattnet. Med Go fenan behöver du anstränga dig minimalt eftersom den är är kraftfull, stabil, snabb, och har bra manövrerbarhet.

Go är en perfekt hälremsfena att använda barfota. En optimal fena att resa med eftersom den är lätt, bekväm, hållbar och fungerar till både snorkling och dykning.

1. Den är lätt:

Ett par fenor i storlek M-L väger inte mer än 1,2 kg inklusive fenremmen. Det sparar både vikt i resväskan och gör den är lätt att simma med i vattnet. Go fenan är ett perfekt komplement till andra SCUBAPRO fenor. GO fenan är lätt, bekväm och praktiskt taget oförstörbara. Den är lätt att resa med och verkligen roligt att använda. Detta är den perfekt fenan för dykare som älskar att resa världen över.

2.Den är bekväm:

Designen kombinerar fördelarna med en hälremsfena och enkelheten av en helfotsfena. Den stretchiga hälremmen gör att en dykare kan använda flera storlekar på fena – eller att flera snorklare kan dela på ett par fenor (vilket man kanske inte vill eftersom alla vill vara i vattnet tillsmmans). Vill man skydda fötterna kan man med fördel ha på sig en tunnare neoprenstrumpa. Utbytbara självjusterande bungee-remmen i hälen ger en mångsidig passform. En snorklare och dykare kan bära flera storlekar. Remmen gör det också enkelt att ta av och på fenan, och den sitter bekvämt mot hälsenan.

När det kommer till perfekta resfenor kan ingenting jämföras med GO! Här integrerar du hög kvalitet med låg vikt.

Designad för resor,väger som mest 1,5 kg/par och de är tillräckligt små för att passa i ditt resebagage så att du verkligen kan packa lätt.

Slitstarka

100% Monoprene®-konstruktionen har inga fogar eller gångjärn vilket gör dem väldigt slitstarka. Detta gör att du kommer kunna använda GO fenan i all evighet även vid tufft och hårt slitage. Monopren materialet är tillräckligt mjukt i fotfickan för att kunna bära dem barfot eller med ett par neoprenstrumpor när vattnet blir kallare.

Kraftstänger på undersidan av bladet förhindrar att bladet böjs för mycket för att bibehålla en 25 ° vinkel vid hög belastning. En central kraftpanel ger styvhet och vattnet förs i  kanaler till spetsen av fenan som driver dig smidigt och enkelt genom vattnet. GO fenan utmärker sig i styrka, komfort och bekvämlighet.

FUNKTIONER:

  • 25-graders förvinklat blad
  • Ultra-stark 100 procent Monprene®
  • Fenorna passar lätt i ditt resebagaget
  • Krok och hål i spetsen på fenan för enkel upphängning

                       STORLEKS GUIDE

size chart open hel fin

 

Additional information

Storlek

3XS/27-30, 2XS/31-36, XS-S/37-40, M-L/41-44, XL/45-46, 2XL/47-50, M/L, 3XS, 2XS, XS-S, XL, 2XL

Färg

Blå, GUL, Rosa, SVART, Turkos, Vit

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0