Scubapro Frameless Dykmask/Cyklop Original

995 SEK1,129 SEK

Nollställ

Beskrivning

Frameless Dykmask/Cyklop Original

Frameless 2 är en enkel Dykmask med en unik ihopsättning av glas och silikon under ramen. Liten vikt samt liten volym och storlek. Skulle du få vatten i masken/cyklopet är den otroligt lätt att tömma den. Maskremmen kan justeras med en hand.

Masken/Cyklopet finns i tre olika färger: Svart, vit, army grön.

Vi rekommenderar att ha denna masken/cyklopet med på din semester för dykning och snorkling.

Varför är det så viktigt att få en ordentlig dykmask/cyklop? En bättre kvalitet håller i flera år. Silikonmask är det starkaste materialet som aldrig blir hårt och uttöjt. Det går att få reservdelar till denna mask, såsom remmar och spännen. Du får med säkerhet en bra upplevelse (utan vatten i ögonen). Denna mask är fri ifrån farliga mjukgörande medel så som PVC och Falater.

Råd:

När du har köpt din nya mask/cyklop ska du först tvätta den på insidan av glaset med lätt slipande tandkräm ( tex vit Colgate ) Gnugga ordentligt på glaset och skölj därefter noga med vatten. Detta tar bort lagret som producenten har lagt på för att motverka uttorkning och skydda silikonet. Gör du inte detta kan glaset imma igen under dyket. För att undvika att det bildas imma på dykmasken/cyklopet under dyket rekommenderas att använda immskyddsmedel.
Här kan du köpa immskyddsmedel till din mask/cyklop SCUBA CLEAR ANTIFOG

Mer information

Färg

Arme grön, ARMY GREEN, BLACK, Gorilla version, SVART, Vit, White

[ Relaterade produkter