Scubapro Synergy Twin Trufit Mask/Cyklop

895 SEK995 SEK

Nollställ

Beskrivning

Synergy Twin Trufit Mask/Cyklop

Denna nya Trufit mask/cyklop från Scubapro har en väldigt mjuk maskram. Den är designad för att passa alla ansiktstyper och har perfekt tätning och komfort. Istället för att bestå av två olika material, uppnås mjukheten och tätheten med två olika tjocklekar av samma silikon i hög kvalitet. Som alla andra Scubapro produkter är Synergi Twin masken/cyklopet provad av dykare innan den kommit ut på marknaden. Trufit teknologin finns i alla masker från Scubapro, och är den bästa metoden att göra maskramar på. Testa en Trufit mask och märk skillnaden!

Varför är det så viktigt att få en ordentlig dykmask/cyklop? En bättre kvalitet håller i flera år. Silikonmask är det starkaste materialet som aldrig blir hårt och uttöjt. Det går att få reservdelar till denna mask, såsom remmar och spännen. Du får med säkerhet en bra upplevelse (utan vatten i ögonen). Denna mask är fri ifrån farliga mjukgörande medel så som PVC och Falater.

Råd: 

När du har köpt din nya mask/cyklop ska du först tvätta den på insidan av glaset med lätt slipande tandkräm ( tex vit Colgate ) Gnugga ordentligt på glaset och skölj därefter noga med vatten. Detta tar bort lagret som producenten har lagt på för att motverka uttorkning och skydda silikonet. Gör du inte detta kan glaset imma igen under dyket. För att undvika att det bildas imma på dykmasken/cyklopet under dyket rekommenderas att använda immskyddsmedel.

Här kan du köpa immskyddsmedel till din mask/cyklop SCUBA CLEAR ANTIFOG

Mer information

Färg

Blå/Klar silikon, Black /turquoise, Black/mirrored, Black/Silver/black silicone, Clear /turqoise, Gul/Klar silikon, Gul/Svart silikon, Hot Pink / Clear silicone, Lila/Svart silikon, Purple /black silicone, Röd/Svart silikon, Rosa/Klar silikon, Shadow Black / black silicone, Shadow Blue / Clear silicone, Shadow Red/Black silicone, Shadow Yellow / clear silicone, Svart/silver/Svart silikon, Svart/Spegelglas/Svart silikon, Turkos/Klar silikon, Turkos/Svart silikon, yellow /black silicone

[ Relaterade produkter