Scubapro Apnea Snorkel

259 kr

Description

Scubapro Apnea Snorkel

SCUBAPRO’s Apnea eller Freediving Snorkeln fästs enkelt på ditt maskband när den används. När den inte behövs kan den vikas och stuvas in en ficka. När det är dags att göra ytsimmning utvidga den sig tillbaka i rätt form. Utan tvekan  är detta en mångsidig och lättanvänd kvalitets snorkel att använda vid ytan. Denna allergifria silikonsnorkel är mycket flexibel. Den rekommenderas inte bara av Apnea fridykare utan även av dykare som gillar att kunna rulla upp snorkeln och sätta den i fickan på sin BCD. Apnea snorkeln är tillverkad av flexibel giftfri silikon. Snorkeln fästs enkelt på ditt maskband och kan vikas och stuvas i en tillbehörsficka.

  • Finns nu i nya färger – perfekt passande till Trinidad 3, Seawing Nova och Hydros Pro.
  • Tillverkad av mjuk och flexibel, icke giftig silikon. Traditionell J-rör designen är enkel och pålitlig.
  • Scubapro Apnea snorkeln är för dykare som föredrar en smidig, snygg kvalitets snorkel.
  • Den övre delen på snorkeln kan avlägsnas för dykare som föredrar ett kortare rör.
Vi rekommenderar även
Scubapro UV Kläder UPF 50/80 till Män och Kvinnor

På land levererar Scubapro UV Kläder UPF 50/80 ett mycket effektivt skydd mot solens strålar (UPF 50/80) och erbjuder även ett bättre vindskydd än en vanlig T-shirt. I vattnet skyddar den från att bli stungen av maneter. Den skyddar även din hud mot skavsår när de bärs under en våtdräkt. Uv-kläderna andas är snabbtorkande och väger nästan ingenting. Det här är bekväma plagg för aktiva människor som har kul i solen och man slipper använda solskydds produkter på kroppen.

Använder du UV kläder är du miljövänlig och spara pengar på att inte köpa solskyddsprodukter.

Här kan du beställaScubapro UV Kläder UPF 50/80

Älskar du Att snorkla och dyka?  Njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Scubapros  utrustning ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Fenor, Dykmasker och Snorklar för alla storlekar och väderförhållanden.

Additional information

Färg

BLÅ, BLACK, Blue, GUL, Lila, Pink, PURPLE, Rosa, SVART, Turkos, TURQUOISE, Vit, White, Yellow

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0