PADI Advanced Open Water DiverPADI Advanced Open Water Diver 1

PADI Advanced Open Water Diver kursen handlar om att få mer erfarenheter, upplevelser och att få dyka på djupare dykdestinationer. Du behöver inte några specifika egenskaper för att bli en Advance Open Water dykare. Du behöver bara bestämma dig för att fortsätta din utveckling som dykare och ta ditt nästa steg. Du kan gå din Advanced-kurs direkt efter grundkursen, men vänta inte för länge! Advanced-kursen har utformats så att du kan gå rakt in i den efter PADI Open Water Diver kursen. Det är ett utmärkt sätt att samla mer dykerfarenheter tillsammans med din dykinstruktör på ett tryggt och lugnt sätt för att sedan kunna njuta ännu mer av undervattensvärlden ner till 30 meters djup!

Kursupplägg: 

PADI Advanced open water diver är en fortsättningskurs på grundkursen PADI OPEN WATER. I kursen kommer vi att göra 5 olika upplevelsedyk (PADI Adventure dives) Vi kommer att titta på fem olika specialområden inom dykning under kursen. Detta kommer att ge dig mer erfarenhet och kommer att bygga upp ditt självförtroende och din trygghet inom dykningen. Två av dessa specialområden är undervattensnavigering och djupdyk. Advanced kursen är ofta ett krav på många dykresor för att få delta i mer avancerade dykaktiviteter så som Rescue Diver kursen och andra PADI specialkurser.

Rekommenderade tillägg:

Nitrox (Enriched Air Diver)

Utöka ditt dyk och förläng din bottentid, med Enriched Air Diver kan du lär dig använder syreberikad luft, enriched air eller nitrox.

PADI Advanced Open Water Diver 2

I kursen PADI AOW  ingår:

  • Ett till två teoripass, två dykdagar med inströktör.
  • Certifikat: PADI Advanced Open Water Diver.
  • Kursmaterial: PADI Advanced Open Water Diver.
  • OBS! Transporter till och från dykplatser ingår ej.

Innan kursstart:

Skriv ut och fyll i en hälsodeklaration:

PADI Advanced Open Water Diver 3 Ladda ner hälsodeklaration här

Du behöver ha med dig ditt Open water diver certifikat eller likvärdigt certifikat från annan organisation i din loggbok.

Ta kontakt med oss om du har några frågor. på 070-5355077

Alla är välkommen från Varberg, Falkenberg, Ängelholm, Båstad, Halmstad, Värnamo, Ljungby och Växjö.