PADI Advanced Open Water DiverPADI Advanced Open Water Diver Kurs 1

PADI Advanced Open Water Diver kursen handlar om att få mer erfarenheter, upplevelser och att få dyka på djupare dykdestinationer. Du behöver inte några specifika egenskaper för att bli en Advance Open Water dykare. Du behöver bara bestämma dig för att fortsätta din utveckling som dykare och ta ditt nästa steg. Du kan gå din Advanced-kurs direkt efter grundkursen, men vänta inte för länge! Advanced kursen har utformats så att du kan gå rakt in i den efter PADI Open Water Diver kursen. Det är ett utmärkt sätt att samla mer dyk erfarenheter tillsammans med din dykinstruktör på ett tryggt och lugnt sätt för att sedan kunna njuta ännu mer av undervattensvärlden ner till 30 meters djup!

Kursupplägg: 

PADI Advanced open water diver är en fortsättningskurs på grundkursen PADI Open Water. I kursen kommer vi att göra 5 olika upplevelsedyk (PADI Adventure dives) Vi kommer att titta på fem olika specialområden inom dykning under kursen. Detta kommer att ge dig mer erfarenhet och kommer att bygga upp ditt självförtroende och din trygghet inom dykningen. Två av dessa specialområden är undervattensnavigering och djupdyk. Advanced kursen är ofta ett krav på många dykresor för att få delta i mer avancerade dyk aktiviteter.

Rekommenderade tillägg:

Nitrox (Enriched Air Diver)

Utöka ditt dyk och förläng din bottentid med Enriched Air Diver. Lär dig använder syreberikad luft, enriched air eller nitrox. När du genomgått denna utbildning får du ett certifikat som tillåter dig att dyka med upp till 40% Syre (Nirtrox)

PADI Advanced Open Water Diver Kurs 2

I kursen PADI AOW  ingår:

  • Ett  teoripass.
  • Två dykdagar med fem dyk tillsammans med instruktör.
  • Certifikat: PADI Advanced Open Water Diver.
  • Kursmaterial: PADI Advanced Open Water Diver.
  • OBS! Transporter och ev. logi  till och från dykplatser ingår ej.

Innan kursstart:

Skriv ut och fyll i en hälsodeklaration:

PADI Advanced Open Water Diver Kurs 3 Ladda ner hälsodeklaration här

Du behöver ha med dig ditt Open water diver certifikat eller likvärdigt certifikat från annan organisation och din loggbok.

Ta kontakt med oss om du har några frågor: 070-5355077