PADI Nitrox Enriched Air Diver KursPADI Nitrox Diver Kurs

Med PADI Enriched Air Diver utökar du din dyktid och förlänger din bottentid. Kalla det vad du vill. Syreberikad luft, enriched air eller nitrox.

Poängen är helt enkelt att genom att öka andelen syrgas i gasen som vi andas under ytan så minskar vi mängden kväve som kroppen tar upp.

Genom att vi samlar på oss mindre kväve kan vi få fördelar som längre bottentider, kortare tid mellan dyken, mindre kväveöverskott vid upprepad dykning och större marginaler till maxgränserna.

 

Fördelar med PADI Enrich Air Diver, Nitrox.

  • Detta är perfekt på dykresan när du vill göra många långa dyk på en begränsad tid!
  • Många dykare tycker dessutom att de känner sig piggare efter ett dyk med syreberikad luft än efter ett dyk med vanlig luft.

Under PADI Enriched Air Diver kursen får du lära dig vad du måste tänka på när du ökar andelen syrgas i gasblandningen. Vi kommer att gå igenom olika hänsynstaganden som du måste tänka på när det gäller din dykutrustning och din dykplanering. Dessutom kommer vi att analysera innehållet av olika blandningar i flaskor med syreberikad luft.

I kursen PADI Nitrox Enriched Air Diver ingår:

  • Ett teoripass, med instruktör.
  • Certifikat: PADI Nitrox Enriched Air Diver
  • Kursmaterial: PADI Nitrox Enriched Air Diver Manual

För att kunna utnyttja Nitrox till fullo rekommenderar vi att du har gått eller går AOW kuren också.

OBS! Anmäl dig i god tid till kursen och hämta ut ditt teoripaket så snart du är anmäld. Detta ger dig värdefull tid för att i lugn och ro läsa igenom boken och komma väl förberedd till teoripassen.

Ta kontakt med oss om du har några frågor på Mob. 070-5355077  Eller  info@divers.se