PADI Open Water Diver:  Lär dig att dyka

Om du alltid velat lära dig dyka, uppleva o överträffade äventyr och se världen under vågorna, det är här det börjar. Ta ditt dykcertifikat med PADI Open Water Diver kursen - världens mest populära och allmänt erkända dykkurs. PADI  är världens största och mest erkända utbildningssystem och över 25 miljoner människor har lärt sig att dyka och upptäcka den marina världen genom den här kursen. Med ett dykcertifikat från PADI är du välkommen att dyka överallt i hela världen. 

Lär dig dyka 1

För krav:

För att delta i en PADI Open Water Diver kurs (eller Junior Open Water Diver kurs), måste du vara minst 10 år gammal. Du behöver kunna simma 200 m och mormal fysisk hälsa. Ingen tidigare erfarenhet av dykning krävs.

Dykning är ett bra sätt att dela upplevelser med vänner och familj och att få kontakt med naturen.

Dessutom är en PADI certifiering ett pass till nya äventyr och resmöjligheter. Det är inget du kommer att ångra - de flesta dykare kommer att berätta det enda dom ångrar är att dom inte blev certifierande tidigare.

Så vad väntar du på, ta ditt PADI certifikat idag!   

Hos oss på Halmstad/Ljungby Divers kan du alltid känna dig trygg med din utbildning och din utrustning.

Våra web Butiken är full med kvalitetsutrustning och vi erbjuder dykkurser i PADI´s internationella utbildnings system. Hela vägen från PADI Open Water kurs inför utomlands semestern upp till dykinstruktör.

Hos oss kommer alltid säkerheten i första hand och med PADI, världens största dykorganisation, så du kan vara trygg med att ditt dykcert är giltigt överallt i hela världen.
Vi har förstklassig skolutrustning från Scubapro, även i små storlekar för barn.

Våra instruktörer är handplockade och de är hela tiden uppdaterade, med säkerhet i fokus och nya metoder som hela tiden utvecklas.

Vi från grundkursen Open Water Diver, till fortsättningskurserna Advanced Open Water och Rescue Diver, samt ett stort utbud av Specialkurser, Divemaster och Instruktörskurser.

Att lär dig att dyka är jämförbart med andra populära äventyrssporter och utomhusaktiviteter. Du kan förvänta dig att betala ungefär som du skulle för en hel dag med surflektioner,
en helg med bergsklättring eller cirka tre timmar privat golflektioner.

 
 
 

Varmt välkommen till oss!
Våra instruktörer: Cory, Gustav, Friederike, Stefan våra Dyk Utter,
Våra Divemasters: Jesper och Linda