DIVERS.se

Dykresor

Startsidan 9 Dykresor

26 Okt – 02 Nov 2023

Liveaboard i Röda Havet, dykresa med DIVERS.se

Daedalus, Zabargad, Rocky, DZR.

Liveaboard i Röda Havet – En vecka ombord på en liveaboard i Röda Havet innebär att du bor ombord på en stor härlig båt, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På den här resan tar DIVERS.se med dig på ett fantastiskt äventyr med den inte så vanliga men fantastiska turen Daedalus, Zabargad och Rocky Island eller DZR som den ibland kallas. Några av de absolut bästa platserna du kan uppleva i Egyptens delar av Röda havet och en bra bit ut till havs. Här hittar du fantastiska rev och goda chanser att få se större pelagiska arter vid de yttre reven såsom manta, silkeshaj, årfenshaj och olika revhajar men mycket annat kan också dyka upp och självklart ett mycket rikt marint liv.

Jag har redan läst om resan och vill boka nu. cool

Återkoppla till Naturen Dykresor för alla!

Resmål

En gång om året anordnar vi en resa till Egypten. Utöver det anordnas även en resa till en destination längre bort som exempelvis: Maldiverna, Filippinerna eller Indonesien. Information om resorna hittar du här på DIVERS.se.

Din Dykerfarenhet

Oavsett om du är en erfaren dykare eller om du precis har börjat dyka som Open Water Diver så finns det en resa som passar just för dig. Vissa resor kräver att du är en Advanced Open Water dykare. Saknar du AOW certifikat erbjuder DIVERS.se kurser. På DIVERS.se kan du boka alla utbildningar oavsett erfarenhet. Vi rekommenderar även att du tar ett NITROX certifikat innan resan. Om du väljer att dyka med NITROX får du längre dyktider och kortare ytintervaller. Genom att använda NITROX så känner du dig även piggare efter dyken och på så sätt får du ut så mycket som möjligt av din drömresa.

Vi på DIVERS.se har stor erfarenhet av att anordna dykresor för alla. Ta hjälp av oss så att du får uppleva den bästa semestern någonsin! Boka din resa i dag på DIVERS.se

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Här  finns information om resan till  South St.Johns Livaboard Röda Havet Hösten 2019

red sea south st jhons 2019

Detta härliga gäng tillbringade en vecka på Röda havet tillsammans på båten M/Y Miss Nouran! Fantastisk dykning på många olika dykplatser som South St.Johns där vi fick uppleva magiska grottdykningar med härligt solljus som strilade in i grottornas öppningar. Vi har fått snorklar bland Delfiner, dyka med hajar, sköldpaddor sett otroligt vackra korallerrev, och mängder av andra vackra fiskar i deras naturliga miljö.
😎🐠🐟🐬🦈🐋🐡🐙🐢  Hoppas vi ses då👍

Här  finns en film från  South St.Johns där ni kan få insperation till magiska grottdykningar med härligt solljus. Filmen är skapad av Magnus Johansson, en av av våra dykkompisar på resan från 2019. Vi håller er uppdaterade här om när nästa resa lanseras vilket blir inom kort. Resan kommer att gå Hösten 2023.

Dykresor Åk i väg på en dykresa och upplev färggranna korallrev, spektakulära väggdyk och sällsynta fiskararter. Vi erbjuder Gruppresor dykresor till norra Sulawesi, Egypten, Bali, Filippinerna, Maldiverna, Indonesien mm. I sammarbete med Diving Travel Network. DIVERS.se
Dykresor Åk i väg på en dykresa och upplev färggranna korallrev, spektakulära väggdyk och sällsynta fiskararter. Vi erbjuder Gruppresor dykresor till norra Sulawesi, Egypten, Bali, Filippinerna, Maldiverna, Indonesien mm. I sammarbete med Diving Travel Network. DIVERS.se
Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0