PADI Enriched Air DiverPADI Nitrox Enriched Air Diver 1

Med PADI Enriched Air Diver utökar du din dyktid och förlänger din bottentid. Syreberikad luft, enriched air eller nitrox, kalla det vad du vill. Poängen är helt enkelt att genom att öka andelen syrgas i gasen som vi andas under ytan så minskar vi mängden kväve som kroppen tar upp. Genom att vi samlar på oss mindre kväve kan vi få fördelar som längre bottentider, kortare tid mellan dyken, mindre kväveöverskott vid upprepad dykning och större marginaler till maxgränserna.

Perfekt på dykresan när du vill göra många långa dyk på en begränsad tid!

Många dykare tycker dessutom att de känner sig piggare efter ett dyk med syreberikad luft än efter ett dyk med vanlig luft.

Under PADI Enriched Air Diver kursen får du lära dig vad du måste tänka på när du ökar andelen syrgas i gasblandningen. Vi kommer att gå igenom olika hänsynstaganden som du måste tänka på när det gäller din dykutrustning och din dykplanering. Dessutom kommer vi att analysera innehållet och olika blandningar i flaskor med syreberikad luft.

 

Rekommenderade tillägg:

PADI Advanced Open Water Diver

Kursen handlar om att få mer erfarenheter, upplevelser och att få dyka på djupare dykdestinationer. Du behöver inte några specifika egenskaper för att bli en Advance Open Water dykare. Du behöver bara bestämma dig för att fortsätta din utveckling som dykare och ta ditt nästa steg. Du kan gå din Advanced-kurs direkt efter grundkursen, men vänta inte för länge! Advanced-kursen har utformats så att du kan gå rakt in i den efter PADI Open Water Diver kursen. Det är ett utmärkt sätt att samla mer dykerfarenheter tillsammans med din dykinstruktör på ett tryggt och lugnt sätt för att sedan kunna njuta ännu mer av undervattensvärlden ner till 30 meters djup!

 

I kursen PADI Nitrox Enriched Air Diver ingår:

  • Ett teoripass, med instruktör.
  • Certifikat: PADI Nitrox Enriched Air Diver
  • Kursmaterial: PADI Nitrox Enriched Air Diver Manual
  • PADI Nitrox Enriched Air Diver Certifikat
  • Transporter till och från dykplatser ingår ej.
  • OBS! Anmäl dig i god tid till kursen och hämta ut ditt teoripaket så snart du är anmäld. Detta ger dig värdefull tid för att i lugn och ro läsa igenom boken och komma väl förberedd till teoripassen.

 

Ta kontakt med oss om du har några frågor på Mob. 070-5355077  Eller  info@divers.se