Kwark Navy Extreme Torrdräktsunderställ Herr och Dam

6 499 kr

Description

Kwark Navy Extreme Torrdräktsunderställ

Kwark Extreme har gjort stora framgångar i Tech-serien genom att lägga ett dubbelt lager på kärnområdena i kroppen. När en dykare är i rätt trim i vattnet (platt med armarna framför och knäna böjda) flyttar sig luften från framsidan av dykarens armar , bröst-  buk- och lårområdet. Detta gör att dessa delar av kroppen drabbas av snabbare nedkylning än andra delar av kroppen. Dessa områden är därför skyddade  med ett dubbelskikt av Kwarks material, vilket garanterar högsta skyddsnivå för de områden som är utsatta för mindre luftskydd. Dubbelskiktet tillåter att mer luft fångas mellan materialets lager. Fler luftlager mellan din hud och vattnet, motsvarar mer termiskt skydd. Detta är ett av de absolut stretchigaste underställen vi stött på och är dessutom riktigt varmt.

One Piece Design. Denna dräkt är utformad för att vara en helkroppsdräkt för att säkerställa att hela kroppen är skyddad under torrdräkten. De tvådelade underställen har varit väldigt populära under de senaste 10-15 åren, men i de kallare förhållandena är en helkroppsdräkt ett måste.

Pee-valve system. Både män och kvinnor som bedriver längre och längre dyk väljer en dräkt med ett inbyggt Pee valve system. Kwark Extreme kommer med två öppningar både på vänster och höger sida för att katetern ska matas igenom. Det betyder att du inte behöver klippa ett hål i din nya torrdräkt.

Kwark Navy Extreme har tre dragkedjor som standard. En på vänster bröst och en på vardera sidan av midjan. Detta är perfekt och oerhört användbart under yt- intervallerna här kan du förvar nycklar eller plånböcker. Observera att dessa blixtlås inte är vattentäta så om din torrdräkt läcker kommer fickorna inte att hålla innehållet torrt.

Precis som med vilket underställ som helst rekommenderar vi att du lägger till ett baslager under din Kwark Tech Shirt, Kwark Navy eller Kwark Navy Extreme underställ. Anledningen till detta är att ett extra baslager hjälper ytterligare till att hålla värmen. Ett extra basskikt kan enkelt tvättas och torkas snabbt mellan dyk dagarna och detta gör att ditt underställ håller sig fräscht längre.

 

Additional information

Modell

Dam, Herr

Storlek

36, 38, 40, 42, 44, 46, XS, S, M, L, XL, XXL

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0