DIVERS.se

Dykmask Snorkel Paket

Startsidan 9 Snorkelutrustning 9 Category: Dykmask Snorkel Paket

Dykmask/Cyklop

Dykfenor

Snorklar

Boots Huvor Handskar

Showing all 7 results

Snorkelset till vuxna och barn

Hos oss hittar du rätt snorkelset, och vi hjälper dig ta reda på vad du behöver. Väljer du ett set får du en mask och en snorkel som passar bra ihop, sluter fint runt huvudet och ger minsta möjliga vattenmotstånd under snorklingen.

Den bästa tätningen för masken är silikon, och vi har flera varianter på silikonmasker för att garantera att du hittar en som passar för just dig. Och för att göra det enklare för dig att navigera bland det stora utbudet av masker har vi gjort en guide ”Hur man väljer mask” och vi ser fram emot att höra ifrån dig om du har frågor. Vi hjälper gärna till!

Snorkelset i hög kvalitet till låga priser

Snorkelseten i vårt utbud sätts ihop antingen av oss eller av tillverkaren Scubapro. Ett snorkelset ger ett lägre totalpris än om delarna köps separat. Scubapro gör förstklassiga snorklar och masker i en kvalitet som är märkbar även för nybörjaren, och som skiljer sig tydligt från kinesiska billiga kopior. Det är värt pengarna i ökad kvalitet!

Att välja rätt storlek är viktigt, liksom att prova det ordentligt när man fått hem det – att de sitter bekvämt och håller tätt är centralt för en positiv dykupplevelse.

Våra snorkel paket och set innehåller en mask och en snorkel, och alla masker har olika passform. Snorklar kommer i två olika storlekar; vuxen och junior. De som är kortare än 145-150 cm rekommenderas att använda juniorsnorkel, som har lägre volym för att juniorernas lungor ska orka byta ut luften mellan varje andetag. Det är viktigt att barn inte använder vuxensnorklar, då barnens lungor kräver mindre snorklar för att få god luftväxling och det kan uppstå farliga situationer om fel snorkelstorlek används.

Även barns och juniorers snorkelset bör innehålla en mask med silikontätning, dels för att det ger bättre tätning men även för att silikon håller längre än andra material och därmed är en god investering.

Ovan hittar du alla snorkelset till både barn och vuxna.

I dagsläget har vi inga set med fenor, men vi ser över möjligheten att erbjuda det framöver. Tillsvidare finner du vårt utbud av snorkelfenor här.

Vill du veta mer om dykmaskar – klicka här

Vill du veta mer om Snorklar – klicka här

För mer information om vad man bör titta efter i utrustningen när man så har vi separata guider för att välja såväl snorkel som mask.

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0