Visar alla 14 resultat

UV-kläder för vuxna och barn

I sommarens underbara värme drar sig stora som små mot svalkan som erbjuds i hav och sjöar. Men livet på stranden bjuder på utmaningar när solen strålar som mest och klädseln i huvudsak består av badkläder. Solens ultravioletta strålar är skadliga för huden och kan orsaka brännskador i det korta loppet och mer allvarliga problem om exponeringen pågår över lång tid.

Solkräm är viktigt att ha på hela tiden, men speciellt på barn kan det vara svårt att hålla huden täckt med kräm, och då kan det vara intressant att se på andra alternativ.

Hos oss på divers.se har vi miljövänliga UV-kläder från Scubabro som gör kladdet med solkräm till ett minne blott. Kvaliteten känns som ett mellanting mellan vanliga kläder och badkläder, de är lätta att ta av och på även när de är blöta, och de ger skön svalka efter att de använts i vattnet och torkar relativt snabbt medan man har dom på. Det speciella UV-materialet skyddar huden effektivt och gör solkräm överflödigt.

UV-kläder finns för både vuxna och barn och i ett flertal modeller från den förstklassiga leverantören Scubapro, både överdelar och nederdelar separat eller hela dräkter i en enhet. På divers.se har vi ett stort urval av UV-kläder från Scubapro för vuxna och barn, både tröjor och byxor, i många färger för att passa de flesta önskemål.

Ta det säkra före det osäkra på stranden och i havet nästa gång, och ha en UV-säker outfit från Scubapro och känn att du och din familj är trygga för solens skadliga strålar.

Mer om hur man väjer UV-kläder och annan snorkelutrustning och dykutrustning kan du läsa i vår artikel:

DYKUTRUSTNING KOMPLETT GUIDE I 2019