Nyhet Scubapro's Galileo HUD världens första Dykdator med heads up display 1

Nyhet Scubapro’s Galileo HUD världens första Dykdator med heads up display

Nyhet Scubapro’s Galileo HUD. Världens första Dykdator med heads up display

Nyhet: Scubapros Galileo HUD. Världens första dykdator med heads up display!

Den nya Galileo HUD är en innovativ och sannerligen unik luftintegrerad dykdator. Denna nyhet inom dykvärlden erbjuder en tekniskt avancerad dator. En Heads-Up-Display monterad på en dykmasken. Levererar utmärkt läsbarhet tillsammans med handsfree dataövervakning. Med introduktionen av Galileo HUD har SCUBAPRO´s ingenjörer skapat en användarupplevelse som aldrig tidigare skådats inom dykningen.

 

 

“FLYTANDE” FÄRGDISPLAY Galileo HUD´s mikro OLED-skärm är avsedd för montering på en dykmask. Användandet av precisionen från nära-ögat optik, skapar denna “flytande” bildskärm. En skärmbild som visa på ett virtuellt avstånd på ungefär 1 m/3 ft, vilket gör det enkelt för dykare att övervaka sin dykdata utan att förlora ögonkontakt med sin omgivning, eller att ständigt behöva fokusera på mer än en sak.

Dykinformation som visas på mikro OLED-skärmen är väl inkapslad och erbjuder en hållbar och överlägsen läsbarhet under alla sorters ljusförhållanden. Galileo HUD skiljer sig från konventionella Combiner Glass HUD och HUD-teknik som finns inom t ex bilindustrin På dessa visas data upp på en skiva av transparent material som glas, vilket gör dem naturligt ömtåliga och lätta att påverkas av vissa ljusförhållanden, vilket i sin tur gör dem olämpliga att använda inom dykning.

HUD-skärmen är placerad strax ovanför dykarens högra ögas synfält. Detta gör att höger öga kan hålla fullt synintervall hela tiden, med all dykdata tillgänglig med ett enkelt ögonkast uppåt.

EN RATT TILL ALLA FUNKTIONER: Galileo HUD har en enkel manöverratt som låter dig komma åt och kontrollera alla HUD-funktioner med en hand. För att använda ratten, vrid den helt enkelt för att navigera upp och ner i en meny, eller för att öka eller minska en användarinställning.

Ett tryck-och-släpp av ratten slår på din HUD, tar dig till huvudmenyn, låter dig komma in i olika undermenyer, välj funktioner och spara inställningar. Med ett tryck-och-håll-inne kan du återgå till föregående meny eller skärm, redigera inställningar och från Ytlägesskärmen stänga av din HUD. Genom hela processen så anger skärmen vilken typ av tryck (tryck-och-släpp eller tryck-och-håll-inne) som krävs för att åstadkomma varje funktion.

FLIP-UP-GÅNGJÄRN Före eller efter ett dyk, eller när du inte behöver tillgång till din dykdata, erbjuder Galileo HUD en praktisk Flip-Up-funktion, likt militära night vision goggles, som gör att du kan vika upp din HUD och ur vägen. När det är dags att återuppta dataövervakningen, viker du helt enkelt ner skärmen igen och du är redo för ditt dyk.

FÖRDELAR MED ATT DYKA MED EN HUD Galileo HUDs överlägsna läsbarhet, vilket gör det möjligt för dykare att hålla ögonen på både deras dykdata och undervattenslandskapet utan att behöva ställa om ögonen, är ett enormt språng framåt i dykning med dator.

Denna handsfree upplevelse för dataövervakning är en välsignelse för fotografer eller någon som behöver använda båda händerna under vattnet, inklusive militär- och räddningsdykare. Dessutom, eftersom dykaren inte behöver höja sina armar eller plocka fram konsoler att kontrollera dykdata, gör HUD att man behålla en mer avslappnad och strömlinjeformad profil som rör sig genom vattnet. Och när det är dags att ändra meny eller göra justeringar är kontrollratten enkel att använda utan att behöva söka efter fler knappar.

KOMPATIBILITET Galileo HUD är kompatibel med en mängd olika SCUBAPRO-masker, inklusive Spectra, Spectra Mini, Zoom EVO (speciell maskhållare), Synergy Twin, Synergy 2 Twin, Currents Pro, Ecco Mask Two, Vibe 2, Futura 1, Pro Ear och Flux Twin.

FUNKTIONER OCH SPECIFIKATIONER

 • Lättvikt (neutralt flytande) och lätt monterbar på en dykmask.
 • Gångjärnet gör att du enkelt kan vika upp HUD när du inte använder den.
 • Intuitiv menystruktur och manöverratten gör det enkelt att navigera genom systemet.
 • Maskfästet är kompatibelt med ett antal aktuella SCUBAPRO-masker.
 • OLED 96x64p i fullfärg låter dig välja mellan Standard, Tec eller Retro färgkonfigurationer.
 • Val av 2 algoritmer: Predictive Multi-Gas Bühlmann ZH-L16 ADT MB PMG eller ZH-L16 GF.
 • PMG-algoritmen erbjuder Microbubble-nivåer och Intermediate Stops (Profile Dependent Stops) (PDIS).
 • Valbara dyklägen: SCUBA, Gauge, Apnea (fridykning) och CCR (rebreather).
 • Trimix och Nitrox-kompatibel, med avancerad CCR-funktionalitet.
 • Upp till 8 valbara gaser i SCUBA-läge, plus 8 valbara dilutentgaser och 2 setpunkter för CCR-dykning.
 • Kompatibel med SCUBAPRO Smart-sändaren för sladdlös gastrycksövervakning.
 • Ger verklig Real Bottom Time (RBT) baserat på arbetsbelastningen från andningen.
 • 3D digital kompass fullt vändbar där du kan lagra 3 förprogrammerade bäringar.
 • Innehåller inbyggd GPS för ytnavigering.
 • Maximalt dykdjup: 120 m/394 ft.
 • Uppladdningsbart batteri som ger upp till 27 timmars dyktid per laddning i energisparläge.
 • 2 GB minne lagrar 10 000 timmars dykning.

Ladda ner data via Bluetooth eller USB-kabel. Kompatibel med Apple-/Android-enheter/pc och Mac som använder LogTRAK. INKLUDERAS I BOXEN HUD – Mask Mount – Buntband – USB laddkabel – Sändare – Kom-igång-beskrivning – Snabbkort – Skyddsfolie. (Manual kommer att finnas tillgängligt online).

Alla är välkommen från Varberg, Falkenberg, Ängelholm, Båstad, Halmstad, Växjö