Sale!

Scubapro Hydros Pro BCD Herr

Original price was: 9 995 kr.Current price is: 7 800 kr.

Description

Scubapro ydros Pro BCD Herr

Hydros Pro är en revolutionerande BCD från Scubapro. Passar utomordentligt bra för de flesta dykare! HYDROS PRO är ett sant genombrott i dykkomfort och bekvämlighet.

Det formbara Monprene® , den justerbara passformen samt multi-fastspännen är med och bidrar till att HYDROS PRO är den mest anpassningsbara och komfortabla BCD någonsin.

size chart           HYDROS PRO BCD Hydros Pro är en revolutionerande BCD från Scubapro. Passar utomordentligt bra för de flesta dykare! HYDROS PRO är ett sant genombrott i dykkomfort och bekvämlighet. DIVERS.se

DEN PERFEKTA PASSFORMEN:

Vid användning av HYDROS PRO kommer du knappt att märka att du har den på dig. HYDROS PRO formar sig efter din specifika kroppsform och är designat med Body Grip Gel, som ger dig extrem komfort och stabilitet.

Vinnare av 2016 Red Dot priset för produktdesign. HYDROS PRO är ett riktigt scoop från SCUBAPRO’s designers. Konstruerad och skapad till alla som älskar att dyka.

Denna konstruktion gör att du lätt kan göra reparationer även själv på avlägsna platser.

Praktiskt taget INGEN flytkraft i själva BCD’n betyder att du kan använda mindre bly. Och tack vare en back inflation – alltså en luftblåsa placerad på ryggen, är du med säkerhet i perfekt trim i vilken position som helst.
Utbytbara spännen, en hopvikbar design och en medföljande ryggsäck, med plats till hela ditt dyk kit, gör HYDROS PRO perfekt till vilken destination och vilket dyk som helst.

Perfekt till instruktörer, manliga och kvinnliga dykare, unga dykare, nya dykare, dyk träning och i hög grad till dykare som reser.
Monprene® konstruktion betyder ultra hållbarhet. HYDROS PRO motstår både UV-strålning, kemikalier och slitage, utan att det syns typiska tecken på slitage.

 

Additional information

Storlek

S, M, L, XL-XXL

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0