Scubapro X-Black BCD

9 699 kr

Description

Scubapro X-Black BCD

X-Black sätter en ny standard för Scubapro-dykvästar. Dykvästern är en stark utveckling från den tidigare T-black och har fått behålla de bästa funktionerna medan andra funktioner har förbättrats, inklusive komfort och passform. Detta är en justerbar dykväst med en blåsa som tillverkats av en mycket motståndskraftigt material (Cordura 1000),Belagts med polyuretan och är radiofrekvenssvetsad. Två extra expanderbara utrymmen på baksidan mellan flaskan och dykarens rygg ger ett fantastiskt lyft vid behov. Dessa går att dra in tack vare elastiska remmar (Airflex-teknik) så att de inte släpar efter när de är tömda på luft.

Den nya X-Black-dykvästen har en blåsa som sitter fritt på selen för att ge extra komfort. När blåsan fylls med luft flyttar den bakåt på selen så att den inte klämmer dykarens kropp. Över midjebältet sitter mjuka dynor som gör dykvästen ännu bekvämare. En ny ergonomisk ryggsäck är lätt och mjuk med infogat luftnät. Axelremmarna har en ergonomisk form med mjuka dynor vid sidorna om halsen och där snabbdumpningsventilerna sitter. Remmarna längd kan justeras efter behov. På axlarna sitter formade ultralätta D-ringar i aluminium. Dess vinklade form och storlek gör det enkel att kroka fasttillbehör och särskilt tunga tillbehör.

De stora fickorna som också tillverkats av Cordura och luftnätet är fantastiskt beständiga och rymliga. I en extra ficka på höger sida finns plats för säkerhetsbojen, en extra mask eller andra tillbehör. Fickornas dynamiska form markeras av mönstrat tyg inklusive den klassiska SCUBAPRO-logotypen på ena sidan och den nya X-Black-logotypen på den andra. Intergrerade viktsystem inkludera två nya viktfickor på fram-och baksidan med luftnät och fickor för integrerade motvikter. Två fickor för alternativ luftkälla sitter där fram för att enkelt kunna förvara och frigöra luftkällans lågtrycksslang. Ringar i sidorna kommer som standard för SCUBAPRO-fästanordning för kniv.

Vaje ficka kan fyllas med upp till 5 kg med SCUBAPRO Ecoweight i storlekar över M och upp till 2,5 kg i storlekarna S och XS. Varje bakficka kan bära upp till 2,5 kg SCUBAPRO Ecoweight. Prestanda finns tryckt på lappen som är fastsydd på insidan av dykvästen.

Tekniska specifikationer:

  • Perfekt tankspänne – snabbt och enkelt med bra grepp på tanken.
  • Tillverkad av siltstarkt Cordura 1000.Integrerade viktfickor med “Quick Realese.
  • 7 D-ringar i rostfritt stål till att hänga på din utrustning
  • Perfekta och mjuka axelremmar
  • Monteringsringar för BCD-kniv
  • Snabbspännen på axeln som roterar för extra komfort
  • 2 rumsliga fickor med blixtlås
  • Midjebälte som kan justeras i längd
Storlekar              Maximal flytkraft för lyft i Newton
S                                                 170
M                                                200
L                                                 220
XL                                              250
XXL                                           290
Maximal flaskstorlek för denna västen är 18 Liter med SCUBAPROs patenterade clinch belt system.
X-Black BCD X-Black sätter en ny standard för Scubapro-dykvästar. Dykvästern är en stark utveckling från den tidigare T-black och har fått behålla de bästa funktionerna medan andra funktioner har förbättrats, inklusive komfort och passform. Detta är en justerbar dykväst med en blåsa som tillverkats av en mycket motståndskraftigt material (Cordura 1000),Belagts med polyuretan och är radiofrekvenssvetsad. Två extra expanderbara utrymmen på baksidan mellan flaskan och dykarens rygg ger ett fantastiskt lyft vid behov. Dessa går att dra in tack vare elastiska remmar (Airflex-teknik) så att de inte släpar efter när de är tömda på luft. DIVERS.se

Additional information

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0