Scubapro Sport Bag 10

799 kr

SKU: 53.123.210 Categories: , , Brand:

Description

Scubapro Sport Bag 10

Sport Bag 10 är en slimmad, lätt och praktisk snorklingsväska för att kunna bära din ABC-utrustning på ett smidigt sätt. En kompakt ryggsäck för snorklings utrustning, dvs ABC-utrustning (Dykmask, snorkel, boots, handskar och Fenor)

Med en längd på över 70 cm erbjuder den här praktiska Scubapro strandryggsäcken tillräckligt med utrymme inte bara för vanliga snorklingfenor utan även för de flesta öppna hälfenor, eftersom de flesta fenor med hälremmar är kortare än 70 cm. Och självklart kan du också förvara din mask, snorkel och lätta och korta neoprenskor eller strandskor i denna väska med en inre volym på 10 l.

Sport Bag 10 snorkelväska är designad för användning på stranden eller på båten där du ofta måste stuva undan blöt utrustning. Därför har väskan en stor öppning för vattendränering i botten av påsen för att låta det kvarvarande vattnet droppa ut.

För att du ska kunna förvara din snorklingsutrustning lätt och obehindrat i Sport Bag 10  är den utrustad med en lång YKK-dragkedja på sidan som gör att du kan öppna väskan på vid gavel och få snabb tillgång till utrustningen. Däremellan hittar du en lång extra dragkedja med vit sladd på framsidan av ABC-väskan. Små föremål kan förvaras i det separata, dolda facket på baksidan av strandväskan, som också stängs med en stadig dragkedja.

Ryggsäcksremmarna på baksidan av denna väskan för snorklingsutrustning är mycket väl vadderade och lätt justerbara i längd så att  väskan är enkel att bära.  För att enkelt lyfta väskan finns även ett stabilt bärhandtag på ovansidan.

Bag 10 snorklingsväskan är designad för att överleva den krävande användningen i sol, sand och saltvatten på båten eller på dykplatsen under en längre tid utan att skadas. Därför har endast slitstarka och okänsliga material valts, som det robusta jeansblå PE-tyget med svart foder, botten och sömmarna har förstärkts, banden är rivtåliga och YKK-dragkedjorna och spännena är gjorda av mycket kraftig plast. Detta lovar lång hållbarhet.

  • Robust denimblå PE-material med svart foder.
  • Vadderade, justerbara ryggsäcksband
  • För snorkel- och dykfenor med öppen häl upp till 70 cm längd
  • Två långa YKK-dragkedjor och separat dolt fack
Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0