Undervatten housing för smartphone med lampa PRO 2500 SET

9 199 kr

Description

SportDiver undervattens smartphonehölje med lampa PRO 2500 SET

Nu kan du enkelt ta bilder och filma dina dykupplevelser med din Smartphone.

  • SL400-U Fungerar med de flesta Android-modeller och iPhone 7 och uppåt.
  • Stora knappar och kontrollknappar för enkel användning.
  • Dubbla läckage larm övervakar kontinuerligt vattentät tätning.
  • SeaLife SportDiver-app med automatiska och manuella kontroller.
  • Bluetooth® trådlös teknik styr kameran.
  • Djup klassad till 130ft / 40m.
  • Inkluderar ett externt rött undervattensfärg filter

SeaLife SportDiver Pro 2500 Set är ett kompakt och lätt undervattenshus för Apples iPhone för användning ner till 40 meter. Detta paket innehåller 2500 Lumen “Sea Dragon” Photo-Video Light för lysande och färgglada bilder och videos under vattnet, tillsammans med ett handtag och bricka för jämna och stabila bilder.

SeaLife SportDiver Hus

Sealife SportDiver för Apples IPhone är ett kompakt och lätt undervattenshus. Detta undervattenshus gör det möjligt för dykaren att ta högkvalitativa foton och video med sin Iphone på så djupt som 40 meter. Undervattenshuset passar modellerna iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro Max, SE (2nd Gen), 12, 12 Mini, 12 Pro och 12 Pro Max. Det robusta undervattenshuset är tillverkat av polykarbonat, rostfritt stål, aluminium och härdat glas. Trots den solida konstruktionen hålls vikten nere – Med en vikt på bara 641 gram kan undervattenshöljet enkelt packas i resväskan och under vattnet kommer huset att uppfattas som i stort sett neutralt (beroende på vilken modell din iPhone är) .

Framtiden är smart! Den ständiga konkurrensen och den ständiga utvecklingen av smartphones, särskilt på kamerans front, får inte förbises. I kombination med att försäljningen av digitalkameror har minskat med 87% sedan 2010 globalt, är det som dykare med intresse för bild och video värt att ta en titt på Sealifes nya SportDiver undervattenshus. Huset är enkelt att använda, även med tjocka handskar. Knapparna är stora, funktionella och avtryckaren sitter bekvämt på toppen av huset, som på en traditionell kamera. Alternativen är många, och som användare har du full kontroll över ett stort antal inställningar, till exempel zoom, exponering (EV), automatisk / manuell fokusering, vitbalans, färgton, enkel / dubbel kameralins (beroende på iPhone-modell ), RAW + JPEG-läge, livefoto, bakgrundssuddighet (beroende på iPhone-modell) och mer.

Inkluderat gratis SportDiver-appen. För att använda SportDiver-huset måste SportDiver-appen användas! – Det är gratis, det finns inga annonser eller någon ytterligare försäljning. Appen och huset pratar automatiskt med varandra via din iPhones Bluetooth-teknik (Low Energy 5) och använder din iPhones kamerateknik för att filma och ta bilder. Medan kameran är i huset har du full synlighet och både din iPhone och SportDiver-husets batterinivå. Appen stöder nuvarande och tidigare versioner av iOS och uppdateras enligt nya versioner av operativsystemet. Det finns inga kablar eller knappar som rör din telefon medan den används i huset. I appen kan du visa foton och videor i full storlek med en vertikal miniatyrbild som gör att du enkelt kan navigera i albumet medan du fortfarande är i vattnet. Alla dina filer sparas också automatiskt på din iPhones kamerarulle. AAA-batterier som håller över 50 timmar kontinuerlig användning.

Rödfilter ingår. För att förbättra bildbehandlingsresultatet ingår ett avtagbart färgkorrigeringsfilter i huset, som återställer naturliga färger under vatten. Filtret fästs enkelt och tas även bort under vatten och innehåller en säkerhetsförankring för att förhindra förlust. SportDiver huset har tre 1/4-20 mm stativfästen på undersidan för montering av stativ, handtag och ljus. Här stöds Sealifes sortiment av handtag och brickor samt SeaDragon foto- och videobelysning.

Din iPhone är i trygga händer. För säkerheten och skyddet av telefonen har SportDiver ett robust hållarfjäder och gummigrepp som säkert håller din iPhone på plats i huset och ger också din iPhone stötskydd. Undervattenshuset har också dubbla läckalarm, som inkluderar ett internt fuktalarm och ett vakuumtryckslarm som varnar dykaren med ljud och ljus, i det osannolika fallet att den vattentäta tätningen äventyras och huset tappar antingen tryck eller om fukt upptäcks . Dörren till SportDiver är tätad med en TPE O-ring och ett robust Cam-Lock tätningslås som enkelt och säkert låser huset. För att förhindra inre kondens från fukt använder SportDiver anti-dimmedlet Moisture Muncher, som förhindrar fukt och inre kondens.

SeaDragon 2500

Denna foto-/videolampa på 2500 lumen från SeaDragon använder COB-LED-plattan för att bäst efterlikna solens eget, naturliga ljus vid en 120 ° jämn ljuskon.
På så sätt garanteras du utmärkta färger i dina foton!

Denna bärbara ljuskälla följer dig hela vägen ner till ett djup av 60 meter och lyser i en hel timme på 100%. Lampan kan tändas 100%, 50%, 25% och SOS och manövreras enkelt med den enkla knappen högst upp.

Batteri och laddare ingår

 

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0