Undervatten housing för smartphone

3 889 kr

Description

SportDiver undervattens kamerahus

Undervatten housing för smartphone. Nu kan du enkelt ta bilder och filma dina dykupplevelser med din Smartphone.

  • SL400-U Fungerar med de flesta Android-modeller och iPhone 7 och uppåt.
  • Stora knappar och kontrollknappar för enkel användning.
  • Dubbla läckage larm övervakar kontinuerligt vattentät tätning.
  • SeaLife SportDiver-app med automatiska och manuella kontroller.
  • Bluetooth® trådlös teknik styr kameran.
  • Djup klassad till 130ft / 40m.
  • Inkluderar ett externt rött undervattensfärg filter

SeaLife SportDiver undervattenshölje fungerar med de flesta Android-modeller och iPhone® 7 och uppåt. Den kostnadsfria SportDiver-appen fångar foton och video direkt till din iPhones kamerarulle. Appen låter dig också styra avancerade kamerainställningar, som zoom, objektivval, exponering, fokus, vitbalans, nyans, RAW-infångning, livefoto och bakgrundsoskärpa, som om du använde en mer sofistikerad undervattenskamera. SportDiver erbjuder snabb och enkel uppspelning, och den genomskinliga baksidan av höljet har en fullständig fri sikt över din skärm och undervattensmiljö.  SportDiver erbjuder unika visuella och hörbara skyddsfunktioner för din telefon, inklusive ett vakuumtrycklarm som kontrollerar den vattentäta tätningens integritet innan ditt dyk och en fuktsensor som varnar dig om en läcka mot förmodan upptäcks. Vi har producerat över 20 generationer av undervattenskameror och höljen. SeaLife ger en mängd erfarenhet av design och prestanda hos SportDiver. SportDiver-appen stöder nuvarande och tidigare versioner av OS, appen uppdateras enligt nya versioner av OS. Vissa telefoner kanske inte har alla inställningar och funktioner på grund av hårdvaru-/mjukvarubegränsningar. Se Felsökning och tekniska uppdateringar för mer information.

Sealife SportDiver för Apples IPhone är ett kompakt och lätt undervattenshus. Detta undervattenshus gör det möjligt för dykaren att ta högkvalitativa bilder och video med sin Iphone på 40 meters djup. Undervattenshuset passar modellerna iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro Max, SE (2nd Gen), 12, 12 Mini, 12 Pro och 12 Pro Max. Det robusta undervattenshuset är tillverkat av polykarbonat, rostfritt stål, aluminium och härdat glas. Trots den solida konstruktionen hålls vikten nere – Med en vikt på bara 641 gram kan undervattenshuset enkelt packas i resväskan och under vattnet kommer huset att uppfattas som i stort sett neutralt (beroende på vilken modell din iPhone är).

Framtiden är Smart! Den ständiga konkurrensen och den ständiga utvecklingen av smartphones, särskilt på kamerans front, får inte förbises. I kombination med att globala försäljningen av digitalkameror har minskat med 87% sedan 2010, som dykare med intresse för bild och video, är det värt att ta en titt på Sealifes nya SportDiver undervattenshus. Huset är enkelt att använda, även med tjocka handskar. Knapparna är stora, funktionella och avtryckaren sitter bekvämt på toppen av huset, som på en traditionell kamera. Alternativen är många, och som användare har du full kontroll över ett brett spektrum av inställningar, som zoom, exponering (EV), automatisk / manuell fokusering, vitbalans, färgton, enkel / dubbel kameralins (beroende på iPhone-modell ), RAW + JPEG-läge, livefoto, bakgrundssuddighet (beroende på iPhone-modell) och mer.

Inklusive gratis SportDiver App. För att använda SportDiver-huset måste SportDiver-appen användas! – Den är gratis, det finns inte heller några annonser eller någon ytterligare försäljning. Appen och huset pratar automatiskt med varandra via din iPhones Bluetooth-teknik (Low Energy 5) och använder din iPhones kamerateknik för att filma och ta bilder. Medan kameran är i huset har du full synlighet och både ditt iPhone och SportDiver-husets batterinivå. Appen stöder nuvarande och tidigare versioner av iOS och uppdateras enligt nya versioner av operativsystemet. Det finns inga kablar eller knappar som rör din telefon medan den används i huset.
I appen kan du visa foton och videor i full storlek med en vertikal miniatyrbild som gör att du enkelt kan navigera i albumet medan du fortfarande är i vattnet. Alla dina filer sparas också automatiskt på din iPhones kamerarulle.
Huset drivs av två AAA-batterier som håller över 50 timmars kontinuerlig användning.

Rödfilter ingår. För att förbättra bildbehandlingsresultatet ingår ett avtagbart färgkorrigeringsfilter till huset, som återställer naturliga färger under vatten. Filtret fästs enkelt och tas också bort under vatten och har en säkerhetsförankring för att förhindra förlust. SportDiver-huset har tre 1/4-20 mm stativfästen på undersidan för montering av stativ, handtag och ljus. Detta stöder Sealifes sortiment av beslag och trays samt SeaDragon foto- och videobelysning.

Din iPhone är i trygga händer. För säkerheten och skyddet av telefonen har SportDiver ett robust hållarfjäder och gummigrepp som säkert håller iPhone på plats i huset och ger också din iPhone stötskydd. Undervattenshuset har också dubbla läckalarm, som inkluderar ett internt fuktalarm och ett vakuumtryckslarm som varnar dykaren med ljud och ljus, i det osannolika fallet att den vattentäta tätningen äventyras och huset tappar antingen tryck eller om fukt upptäcks. Luckan till SportDiver är tätad med en TPE O-ring och ett robust Cam-Lock tätningslås som enkelt och säkert låser huset. För att förhindra inre kondens från fukt använder SportDiver anti-fog Moisture Muncher, som förhindrar dimma och inre kondens.

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0