Scubapro Shorty DEFINITION 2,5 mm Våtdräkt Dam

1 599 kr

SKU: 63.739 Categories: , , Tags: , , Brand:

Description

Scubapro Shorty DEFINITION 2,5 mm Våtdräkt Dam

Denna Scubapro Definition 2.5 mm Shorty våtdräkt är uppdaterad för 2019 års dykare och är ett måste för alla tropiska dykare. Den är inte bara tillverkad av fantastiskt material, det är även en mycket snygg shorty som är byggd med 2,5 mm neopren fodrad med titan plysch. Titan plysch fodret med X-Foam-neoprenet håller dig varmare än andra 2,5 mm neopren dräkter. Den skyddar dig också mot skavande band från din BCD.

  • Denna våtdräkt erbjuder flexibilitet, komfort och värme. Har du en gång provat den vill du inte vara utan den när du ska ner i vattnet.
  • Materialet som används för att göra denna våtdräkt är Scubapros berömda Definition-design. Definitionen är gjord av X-Foam neopren, detta är den enda “gröna” neopren som överensstämmer med P.A.H. föreskrifter. Detta superbekväma material har många fördelar som är nyckeln till en högkvalitativ våtdräkt.
  • Den här våtdräkten har snygg passform men är mycket flexibel tack vare Ultraspan bröstpanel och Stretch i sidopanelerna. Avancerad skärning ökar flexibiliteten och ökar rörelsen.
  • Definition har även infraröd (IR) fleece på insidan, vilket reflekterar kroppsvärme för extra värmeisolering och är extremt mjuk mot huden.
  • Bildresultat för size chart everflex

Additional information

Storlek

L/42, XS/36, S/38, M/40, XL/44, 2XL/46

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0