Scubapro Rebel Shorty 2,0 mm Våtdräkt för Barn

1 029 kr

Description

Scubapro Rebel Shorty 2,0 mm Våtdräkt för Barn

Barnen kommer att njuta av att ha på sig denna shorty med sin coola och moderna design. Det ger komfort och värme under vattnet och samtidigt ett bra solskydd för snorkling och vattenlek. Den sofistikerade designen skapar en bekväm passform som inte lämnar några tryckmärken. Den mjuka neoprenen är gjord av X-Foam, en neoprenformulering som är giftfri och överensstämmer med den mycket strikta P.A.H. (Polycyclic Aromatic Hydrocarbons) testkrav. Stretchen vid nacke, armar och ben gör det bekvämt att bära, hjälper till att hålla värmen och bidrar till att minska vattenläckage. Den Diagonal dragkedjan i ryggen är bekväm och gör det enkelt att komma in och ut ur dräkten.

Scubapro införa en ny modern våtdräkt i en barnvänlig design. Våtdräkterna är speciellt utformade för barn och har tillverkats i en icke-toxisk X-Foam neopren i 2,5 mm. tjocklek. I armarna, benen och på halsen är våtdräkten försedd med en mjuk hudtätning som minskar vattenläckaget. Passformen ger en bra komfort och upplevelse!

  • X-Foam
    Skydda ditt barn från farliga gifter som finns i billiga neoprenprodukter. Välj X-Foam neopren 100% giftfri. En patenterad formel, utvecklad av Scubapro.
  • Töjningsbara zoner
    Stretch runt nacken, ärmarna och benen gör det enkelt att bära dräkten och detta underlätta även när du ta på och av dräkten. Strängzoner kan kompensera för barnens tillväxt.
  • Blixtlås
    Diagonal dragkedja i ryggen, vilket gör det enkelt att ta på och av din våtdräkt .

Additional information

Storlek

3XS, 4XS, XXS, XS, S, M, L, XL

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0