Sale!

Scubapro SPECTRA Snorkel

Original price was: 549 kr.Current price is: 449 kr.

SKU: 26.706.1 Categories: , , Brand:

Description

Scubapro Spectra Snorkel

Den perfekta snorkeln finns alltid inom räckhåll när du dyker. Detta är en av marknadens bästa snorklar med självdränerande bottenventil och effektivt våg skydd. Smidig snorkel med flexibelt rör. Snorkeln är väldigt enkel att tömma på vatten och du har ett stort flöde av luft vid inandning på grund av dess övre rör med en stor rör diameter. Den finns i flera färger. Snorkeln är designad för att vara den perfekta följeslagaren till SCUBAPROs Spectra-masker så du kan ha en matchande mask och snorkel. Purge ventilen (bottenventilen) sitter på den lägsta punkten och högst upp finns det ett våg skydd. Den nedre räfflade delen av röret är flexibelt så när du byter till din regulator hänger munstycket ner och bort från masken. När du återvänder till ytan och växlar tillbaka till snorkel andning passar det ergonomiska munstycket säkert mellan tänderna vilket garanterar en bekväm passform oavsett hur lång yt simningen tillbaka till båten eller stranden är.

Vi rekommenderar även
Scubapro UV Kläder UPF 50/80 till Män och Kvinnor

På land levererar Scubapro UV Kläder UPF 50/80 ett mycket effektivt skydd mot solens strålar (UPF 50/80) och erbjuder även ett bättre vindskydd än en vanlig T-shirt. I vattnet skyddar den från att bli stungen av maneter. Den skyddar även din hud mot skavsår när de bärs under en våtdräkt. Uv-kläderna andas är snabbtorkande och väger nästan ingenting. Det här är bekväma plagg för aktiva människor som har kul i solen och man slipper använda solskydds produkter på kroppen.

Använder du UV kläder är du miljövänlig och spara pengar på att inte köpa solskyddsprodukter.

Här kan du beställaScubapro UV Kläder UPF 50/80

Älskar du Att snorkla och dyka?  Njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Scubapros  utrustning ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Fenor, Dykmasker och Snorklar för alla storlekar och väderförhållanden.

Additional information

Färg

Blå/Klar, BLACK/SILVER, black/turqoise, Blue, Bronce/Svart, Clear /turqoise, Gul/Svart, Lila/Svart, orange, Pink, red, Röd/Klar, Rosa/Klar, Rosa/Klar silikon, Rosa/Svart, Rosa/Vit, Silver/Svart, Turkos/Klar, Turkos/Svart, Vit/Klar, White, YELLOW/BLACK

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0