Funderar du på att ta dykcertifikat men vet inte var du ska börja?Dykutbildning Om du gå din Dykutbildning  i Sverige, så är du mer än redo för ditt livs äventyr. DIVERS.se

Är du redo för något nytt?

Om du funderat på att lära dig dyka tidigare eller kanske tycker du att snorkling är superkul! Är du nyfiken på vad som finns att titta på under ytan? Då är det ett dykcertificat något som du ska investera i.

Om du gå din Dykutbildning  i Sverige, så är du mer än redo för ditt livs äventyr.

Efter att du har klarat kursen blir du certifierad PADI Open Water Diver! Med ett internationellt dykcertifikat kan du dyka både i Sverige och utomlands på semestern ner till 18 meter djup.

Fördelar med att ta sitt dykcertifikat i Sverige är att du får bättre service, det är billigare och framförallt roligare och enklare att ta det på sitt eget språk. Du kan göra din Dykutbildning i lugn och ro på hemmaplan. Här lär du dig att dyka under nordiska förhållanden. Klarar man att dyka här hemma är det en baggis att dyka utomlands i tropiska vatten! Fördelen är också att du kan ställa frågor till din Instruktör/Divemaster fortlöpande Dykutbildning Om du gå din Dykutbildning  i Sverige, så är du mer än redo för ditt livs äventyr. DIVERS.seeftersom de finns nära tillhands även efter det att du erhållit ditt dykcertifikat.

Ett dykcertifikat gäller hela livet och i alla världens hav i alla länder.

Om du vill går din OW kurs (Open Water kurs) på hösten, vintern eller på våren är kursen förlagd på ca 4 veckor. Upplägget är 2 dagar per vecka plus en helg då du gör dina utedyk.

Om du väljer att gå en intensivkurs finns det möjlighet att göra det på sommaren i Halmstad.

En så kallad PADI Open Water Diver Intensiv Kurs pågår under en vecka. Måndag till fredag. Dessa kurser erbjuds endast från V.26 till V.33

Intensivkurserna starta kl. 07:00 och håller på till ca 15:00

På fredagen är du klar som Open Water diver om du klarat alla delmoment ; )

Dykcertifikat är billigare på hemmaplan

Många reser sedan utomlands just för att uppleva den fantastiska värld som döljer sig under ytan.

DIVERS.se erbjuder ett dykcenter som utbildar i PADI. Detta innebär att vi måste uppfylla omfattande krav samt betala en årsavgift för att få ingå i organisationen. För att undvika kopior bör en nybörjare tänka på följande när man söker utbildningscenter:

  • Alla PADI dykskolor har ett organisationsnummer – be att få se deras medlemskap i PADI för det aktuella året.
  • Be att få se instruktörens certifikat.
  • Innan en kursstart se till att böcker som ska ingå i kursavgiften inte är kopierade böcker.
  • Se till att instruktören fyller i ett så kallat kursbevis efter avslutad kurs samt att man skriver under en certifierings- beställning (PIC).
  • Se till att du har en försäkring som gäller vid dykning (flera reseförsäkringar har diverse undantag)

Se till att få en proffsig och trygg dykutbildning!

Länk: LÄR DIG DYKA HÄR!

DIVERS.se stå vi för Dykutbildningar av högsta kvalité nära dig!

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0