Scubapro GO Sport Fenor

1 495 kr

SKU: 25.761 Categories: , , Tags: , , , Brand:

Description

Scubapro GO Sport Fenor

En riktigt bra allround-fena som passar lika bra för dykning på resan som på hemmaplan. Påminner om en traditionell gummifena men är betydligt lättare! Go Sport väger endast 1,5 kg i storleken M.

Under början av 2019 introducerade SCUBAPRO GO SPORT en fena som är designad att passa alla dykare som använder boots och som i övrigt erbjuder samma funktioner och egenskaper som originalet GO fin. Go Sport är lätt men ändå praktiskt taget oförstörbar. Go sport fenan är en snabb och smidig fena. Den här versionen har en reviderad version av “Ergo3”-fotfickan som har omformats för att passa att användas med skor/boots. Fenbladet är försett med “skegs” som minimerar rörelserna i sidled och maximerar stabiliteten. Den självjusterande bungee hälremmen möjliggör en mångsidig passform. Remmen gör också fenan lätt att ta på och av.

Precis som med originalet GO fin är GO SPORT fenan designad att passa i handbagaget enligt IATAs riktlinjer, vilket gör det till en mycket lätt fena som passar för både resor och lokal dykning här hemma.

Vikt: XS – 1.15kg, S – 1,30kg, M – 1,50kg, L – 1,65 kg, XL – 1,80kg

Go Sport En riktigt bra allround-fena som passar lika bra för dykning på resan som på hemmaplan. Påminner om en traditionell gummifena men är betydligt lättare! Go Sport väger endast 1,5 kg i storleken M. DIVERS.se

 

 

 

Additional information

Storlek

XS, S, M, L, XL

Färg

BLÅ, GUL, Rosa, SVART, Turkos, Vit

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0